Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009

Σχολιάζοντας την ...επικαιρότητα

Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της επιλογής των υποψηφίων για το ακαδημαικό έτος 2009-2010, τους πίνακες των βάσεων και τα άλλα συναφή, λέω να σχολιάσω την επικαιρότητα αυτή με ...χιούμορ.

Κατ' αρχάς, παρατηρήθηκε το φαινόμενο της ...επιλογής Σχολών με καριέρα, Σχολών που -υποτίθεται- προσφέρουν άμεσα εργασία. Το αποτέλεσμα αυτού του συνωστισμού, το βλέπετε παρακάτω.





23.632 υποψήφιοι από τους συνολικά 92.426 έμειναν εκτός ΑΕΙ και ΤΕΙ. Επιπλέον, 28.000 που έπιασαν ...πάτο, κάτω από τη βάση του 10. Μία εξ' αυτών είναι και η παρακάτω κοπέλα. Μη νομίζετε όμως πως χολοσκάει. Τα κολλέγια, γιατί άραγε νομιμοποιήθηκαν;



Ως γνωστόν, οι Λαρισαίοι ειδικά και οι Θεσσαλοί γενικότερα, επιλέγουν πόλη και όχι σχολή. Και επιλέγουν Θεσσαλονίκη για να είναι κοντά στη ...μαμά τους. Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε το περιεχόμενο της βαλίτσας ενός λαρισαίου που πέτυχε στη Σχολή ...Θεσσαλονίκη!!



Πέμπτη 13 Αυγούστου 2009

Νέα για το νέο ιό

Να ανοίξουν κανονικά τον Σεπτέμβριο τα σχολεία, προτείνει το Εθνικό Επιχειρησιακό και Επιστημονικό Συμβούλιο για την Αντιμετώπιση Πανδημίας Γρίπης..

Γμτ, κι εγώ που ήλπιζα και προγραμμάτιζα ...παράταση των διακοπών μου!!!

Διατηρώ όμως μια ελπίδα, διότι αυτή είναι η αρχική πρόταση του Εθνικού Συμβουλίου για την Αντιμετώπιση Πανδημίας Γρίπης.